Definitii

- date cu caracter personal - informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;

- date confidentiale - numarul si seria de buletin, numarul si seria de pasaport, CNP

- stocarea - pastrarea pe orice fel de suport a datelor cu caracter personal culese;

- prelucrarea datelor cu caracter personal - operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, indiferent de mijloace

- operator - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, care stabileste scopul si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal;

- destinatar - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, inclusiv autoritatile publice, institutiile si structurile teritoriale ale acestora, careia ii sunt dezvaluite date, indiferent daca este sau nu tert;

- tert - orice persoana fizica sau juridica, de drept privat ori de drept public, alta decat persoana vizata, operatorul ori persoana imputernicita de operator;

- date anonime - date care, datorita originii sau modalitatii specifice de prelucrare, nu pot fi asociate cu o persoana identificata sau identificabila;

- date de tip "business contact" - date care includ numele, functia, adresa de business, numarul de telefon sau adresa e-mail a unui angajat al unei organizatii, in aceasta calitate sau datele de identificare / contact ale unei firme. Datele tip "business contact" nu intra in categoria datelor cu caracter personal;

- date statistice - date care au fost obtinute ca urmare a prelucrarii de catre operator a datelor cu caracter personal dar care nu pot fi folosite la identificarea unei persoane.

- date despre firma – date despre firma/agentul economic care doreste sa fie promovat prin “e-manageri.ro”.


Politica de confidentialitate

Politica firmei aplicata in cazul portalului (website-ului) e-manageri.ro este de a proteja si respecta intimitatea utilizatorilor inregistrati.


Colectarea de date cu caracter personal

Academia Comerciala Satu Mare, administratorul portalului www.e-manageri.ro, poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal cu acordul dumneavoastra atunci cand ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare al websit-ului “e-manageri.ro” cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta, acestea fiind din categoria datelor de tip "business contact". Atentie: Academia Comerciala Satu Mare nu solicita si nu va solicita date confidentiale cum ar fi numarul si seria de buletin, numarul si seria de pasaport, CNP.

Prin continuarea utilizarii portalului atunci cand intalniti campuri (formulare) prin care vi se solicita informatii despre dvs. va exprimati expres consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal in sistemul de evidenta informatizat de catre Academia Comerciala Satu Mare. Portalul e-manageri.ro colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice despre ce pagini accesati in interiorul Site-urilor., inclusiv adresa IP de la care Site-ul este vizitat.

In diferite sectiuni din portalului se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul dumneavoastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou. Atat adresa dumneavoastra de e-mail si numele furnizat cat si informatiile despre firma pe care o inscrieti in portal intra in categoria datelor tip "business contact" iar e-manageri.ro le va putea utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti.

Academia Comerciala Satu Mare poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti in urmatoarele situatii:

- atunci cand legea impune, sau in vederea apararii intereselor furnizorului, intr-un proces intentat acestuia;

- pentru a proteja si apara drepturile Academia Comerciala Satu Mare;

- in circumstante deosebite, pentru a proteja si apara interesele altor utilizatori.

Academia Comerciala Satu Mare nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari:

- bancile implicate in platile online,

- organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse

- alte institutii abilitate conform legii


Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

Academia Comerciala Satu Mare poate folosi datele statistice si / sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

- realizarea de studii si analize

- realizarea unor materiale informative

- promovarea produselor/serviciilor oferite de Academia Comerciala Satu Mare si de asociatii sai.

Informatiile despre firmele inscrise in portal sunt publice.


Securitatea datelor colectate

In cadrul portalului e-manageri.ro sunt implementate metode si tehnologii de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. In plus procedurile de lucru existente si regulile impun angajatilor sa protejeze datele cu caracter personal colectate.

Firma depune eforturi pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate.

Cu toate acestea Academia Comerciala Satu Mare nu garanteaza protectia datelor cu caracter personal. Conform celor mentionate in capitolul 4, intitulat “Limitarea raspunderii furnizorului” din “Termeni si Conditii” Academia Comerciala Satu Mare nu isi asuma nici o raspundere pentru datele cu caracter personal colectate de terti, care incalcand termenii si conditiile de utilizare ai website-ului acceseaza astfel de informatii. Academia Comerciala Satu Mare nu raspunde de securitatea utilizatorilor site-ului.

Academia Comerciala Satu Mare nu este raspunzatoare si nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din utilizarea site-ului.


Confidentialitatea informatiilor transmise prin mesageria interna

Prin natura sa portalul “e-manageri.ro” este un loc in care oamenii de afaceri pot stabili contacte cu alti oameni de afaceri inscrisi in portal. Este posibil sa fiti contactati de alti utilizatori inscrisi prin intermediul mesageriei interne si la randul dvs puteti transmite mesaje altor utilizatori inscrisi. Academia Comerciala Satu Mare, administratorul portalului www.e-manageri.ro, nu va face publice mesajele trimise sau primite de dvs de la sau catre ceilalti utilizatori inregistrati ai portalului.


Legaturi externe

Portalul pot contine legaturi spre alte website-uri, in afara controlului e-manageri.ro. Daca accesati aceste linkuri veti accesa/vizita website-uri care pot avea o politica de confidentialitate diferita fata de cea a e-manageri.ro

Modificarea politicii de confidentialitate

Furnizorul are dreptul sa modifice regulile de confidentialitate fara o prealabila anuntare, utilizatorul avand obligatia si posibilitatea de a se informa in legatura cu modificarile intervenite, prin accesarea acestei pagini.


Termeni si conditii de utilizare

Va rugam sa accesati si sectiunea “Termeni si Conditii” de utilizare care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe website.

|  linkuri utile  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  despre noi  |  contact  |  memoreaza pagina  |  ajutor  |  stiri  |  firme/judete  |