cautare avansata

Catalog de firme

[home] » Comert

Afaceri in domeniul comertului en-gros, al comertului en-detail si servicii suport pentru firmele de retail.


1. Agenti si brokeri (0)
8. Instruire si consultanta (0)
2. Case de marcat (1)
9. Managementul stocurilor (0)
3. Cititoare carti de credit (0)
10. Manechine (0)
4. Coduri de bare (0)
11. Mobilier comercial si industrial (0)
5. Echipamente pentru magazine (0)
12. Plati electronice (0)
6. Firme de comert en-detail (10)
13. Servicii furnizate en-grosistilor (0)
7. Firme de comert en-gros (3)
14. Standarde (1)

SC ARBEX ART DECOR SRLSC ARBEX ART DECOR SRL - Societate comerciala,  Baia Mare, Romania
Deco-perete.ro este site-ul firmei SC ARBEX ART DECOR SRL, care ofera spre comercializare stickere decorative, fototapet, postere de arta si pictura.
SC AGRO MONADORA SRLSC AGRO MONADORA SRL - Societate comerciala,  Farcasa, Romania
Agro Monadora srl are ca obiect de activitate extractia pietrisului si nisipului, extractia argilei si caolinului, precum si importul direct de utilaje second-hand, pentru agricultura și industria de constructii: tractoare agricole cu simpla și dubla tractiune, combine agricole, prese de balotat, masini de cules porumb, coase rotative, pluguri, diverse accesorii și echipamente agricole, remorci pentru transport, remorci pentru imprastiat gunoi,...
SC ABA FLOR PROD COM srlSC ABA FLOR PROD COM srl - Societate comerciala,  Tulghies, Romania
ABA FLOR PROD COM srl a fost infiintata in anul 1998, avand cod CAEN 4711- comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. La inceputul activitatii societatea detinea in chirie un numar de 3 magazine, avand 10 angajati. In prezent numarul de magazine inchiriate a ajuns la 17, iar numarul mediu de angajati la 79. Proportia dintre activitatea curenta si cea extraordinara este de 100,...
SC GIULIA &CHRIS SRLSC GIULIA &CHRIS SRL - Societate comerciala,  Satu Mare, Romania
Societatea noastra comercializeaza produse 100% originale provenite din Germania la cele mai bune preturi. Imbracaminte intr-o gama foarte diversificata pentru femei ,barbati si copii inclusiv marimi foarte mari ,produse de ingrijire a corpului ,produse de curatenie ,detergenti si multe multe altele.
Brand Division SRLBrand Division SRL - Societate comerciala,  Cluj-Napoca, Romania
Scopul nostru este sa va oferim cele mai noi colectii in ceea ce priveste stilul, calitatea si modelele la preturi avantajoase. Printre marcile pe care vi le oferim se numara: Vero Moda, Jack&Jones, Selected Homme, Vila, Noa Noa, Only, Pieces, Object, Noisy May, Urban Surface, Sublevel si multe altele. Oferim asistenta personala tuturor clientilor si suntem disponibili permanent la telefon sau prin e-mail.
Server-config.roServer-config.ro - Societate comerciala,  Alesd, Romania
Server-config.ro este un magazin online care comercializeaza calculatoare second-hand, configurator workstation, imprimante refurbished, monitoare refurbished, laptop refurbished, servere refurbished.
SC RUBIMAR SRLSC RUBIMAR SRL - Societate comerciala,  Farcasa, Romania
Firma are ca obiect de activitate comertul cu ridicata nespecializat de produse alimentare, bauturi si tutun. Diversitatea stocului de produse este foarte buna. Dispune de un magazin situat in centrul comunei Farcasa, cu foarte bun vad comercial, de hale de depozitare si de un bar-restaurant. Este in permanenta populat cu clienti, fiind un centru nodal in comuna.
SC VIRMAR SRLSC VIRMAR SRL - Societate comerciala,  Miresu Mare, Romania
VIRMAR srl desfasoara activitati de comert en detail si en gros cu diverse produse de larg consum, de uz gospodaresc si materiale de constructii precum: feronerie cuie, balamale, etc. vopsele, sape, polistiren, lavabile printr-un magazin de profil in centrul comunei Miresu Mare. Dispune de o hala pentru depozitare avand cantitati importante de marfa pe stoc, pentru comenzi en-gros.
S.C. OVI AGRO COM srlS.C. OVI AGRO COM srl - Societate comerciala,  Miresu Mare, Romania
oferind o gama variata de produse din aceasta categorie, inclusiv pentru finisaje. La comanda, executa boltari de beton si elemente de lemn pentru acoperis (tamplarie de acoperis). Produsele sunt sustinute de servicii conexe, precum transport la beneficiar, descarcare, custodie si consultanta tehnica, iar preturile sunt negociabile, semnificativ mai reduse fata de cele practicate in mediul urban. Nu in ultimul rand, exista flexibilitate la returnarea...

 <  1  2  > |  linkuri utile  |  termeni si conditii  |  confidentialitate  |  despre noi  |  contact  |  memoreaza pagina  |  ajutor  |  stiri  |  firme/judete  |